Brownie Cold Brew -pannacottalla
Klassikkoherkku modernilla twistillä – tässä jotain uutta juhlapöytään! Brownie-leivos Cold Brew -pannacotalla on varma hitti kahvipöytään.
Ainekset
100
g
Voita
2
dl
Sokeria
1
rkl
Siirappia
2
kpl
Kananmunaa
1.5
dl
Vehnäjauhoja
0.5
tl
Suolaa
1.5
tl
Vaniljasokeria
1
dl
Kaakaojauhetta
Cold Brew -pannacotta
1
dl
Cold Brewtä
6
dl
Kuohukermaa
0.75
dl
Sokeria
1
tl
Vaniljasokeria
4
kpl
Liivatelehteä
Valmistus
- Pohja:
- Sekoita kaikki ainekset yhteen tasaiseksi taikinaksi.
- Peitä vuoan pohja leivinpaperilla, voitele reunat ja kaada taikina vuokaan.
- Paista brownieta uunissa 12-15 minuuttia 175 asteessa.
- Anna pohjan jäähtyä vuoassa.
- Älä irrota reunoja vielä!
- Cold Brew-pannacotta:
- Laita liivatelehdet kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
- Lämmitä Cold Brew ja 1 dl kermaa pienessä kattilassa sokerin ja vaniljasokerin kanssa.
- Purista vesi liivatelehdistä ja erottele lehdet toisistaan, sekoita liivate Cold Brewn ja kerman kanssa.
- Lisää kattilaan loput kermasta ja anna seoksen jäähtyä hetki.
- Kaada seos brownie-pohjan päälle ja laita kylmään jähmettymään noin 3 tunniksi.
- Koristelee esimerkiksi kahvipavuilla!