Granola kahvin ja suklaamurujen kera
Testaa itse tehtyä granolaa kahvin ja suklaamurujen kera: et tule katumaan! Tällä ohjeella teet uunipellillisen (n. 1 litra) maukasta aamiaisherkkua.
Ainekset
4
dl
Kaurahiutaleita
1
dl
Riisimuroja
1
dl
Pellavansiemeniä
0.5
dl
Kurpitsansiemeniä
0.5
dl
Auringonkukansiemeniä
1
dl
Rypsiöljyä
1
dl
Jäähtynyttä Kharisma-suodatinkahvia tai Cold Brew -kahvia
0.5
dl
Hunajaa
0.5
dl
Fair Fresh -pikakahvijauhetta
1
dl
Tummasuklaamuruja
Valmistus
- Lämmitä uuni 100 asteeseen. Laita uunipellille leivinpaperi.
- Sekoita öljy, kylmä kahvi ja hunaja huolellisesti.
- Levitä kaurahiutaleet, riisimurot, tattari, pellavansiemenet, kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet pellille.
- Kaada öljy-kahvi-hunajaseos päälle ja sekoita.
- Paahda uunissa n. 15 minuuttia ja sekoita.
- Toista ja sekoita kahdesti, kunnes granola on läpipaahtunut.
- Huom! Tärkeää, että granola on täysin kuivaksipaahtunut homehtumisen estämiseksi.
- Anna granolan jäähtyä ja sekoita lopuksi joukkoon jauhettu kahvi ja suklaa.
- Valmis!