
Kahvikreemi-suklaamunat
Täytä suklaamunat pääsiäisen kahvipöytään herkullisella kahvireemillä.
Ainekset
4 rkl Löfbergs Decaf -kofeiinitonta pikakahvia
1 dl sokeria
1,5 dl jääkylmää vettä
4 dl vispikermaa
80 ml kondensoitua maitoa
Valmistus
- Laita kulhoon pikakahvijauhe, sokeri ja kylmä vesi. Sekoita vispilällä, kunnes sokeri liukenee. Vatkaa sitten kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.
- Vatkaa vispikerma kuohkeaksi toisessa kulhossa.
- Lisää kermavaahtoon kondensoitu maito ja vatkaa vielä hetki. Sekoita molemmat vaahdot yhteen varovasti nostellen
- Leikkaa suklaamunista varovasti yläreunasta pala pois, ja poista mahdollinen yllätys sisältä. Laita seos pursotinpussiin, pursota kreemi suklaamuniin ja koristele nonparelleilla.