Piparkakkubrownie
Mehevä piparkakkubrownie kätkee sisäänsä tummapaahtoista kahvia
Ainekset
200
g
Piparkakkutaikinaa, esim.pakaste
2
rkl
Löfbergs Kharisma kahvia keitettynä
200
g
tummaa suklaata
200
g
voita
5
kpl
Kananmunia
2
dl
Ruokokidesokeria
2
dl
Vehnäjauhoja
2
tl
Kardemummaa
1
tl
Kanelia
tl
suolaa
Valmistus
- Keitä kahvi ja ota sitä mukiin jäähtymään
- Ota piparitaikina sulamaan. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Asettele leivinpaperi n. 30 x 20 cm uunivuokaan. Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Paloittele suklaa sulamaan voin joukkoon.
- Vaahdota toisessa kulhossa munat ja ruokosokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää jauhot muna-sokerivaahtoon. Lisää hieman jäähtynyt voisuklaaseos, kahvi, kardemumma, kaneli ja suola. Sekoita taikina kevyesti käännellen tasaiseksi.
- Kaada taikina uunivuokaan ja murustele piparitaikina taikinan pintaan.
- Paista uunin keskitasolla 35 minuuttia. Brownie saa jäädä sisältä kosteaksi.